Aluminium profielen zagen – Mdf lakken hoogglans

Aluminium profielen zagen

Kan ik hier kleine aluminium profielen mee zagen of moet ik hier een. Ik denk dat je zaagblad te grof is, voor aluminium heb je een vrij fijne . Ik zou op consequente wijze kokerprofieletjes moeten kunnen doorzagen.

Advies nodig voor het zagen van vierkante alluminium pijp. BJM DGS-AS Dual 15-assige Dubbele Verstekzaagmachine voor het zagen van aluminium- en kunststof profielen. Moeiteloos verstekzagen van aluminium profielen”. Zelfs industriÃle stofzuiger aangesloten .

Hallo, Ik moet aluminium u profielen in verstekzagen, dit is niet voor dagelijks gebruik. Nu vroeg ik mij af met wat doe ik dit het beste. Zoals de titel zegt: ik heb een partij alu kokerprofiel (xx mm) en wil. Als je alu-profiel gaat zagen doe dan wel even oordoppen in, dat . Zagen van verschillende soorten kunststof en aluminium aan de hand van een aantal duidelijke.

Weet iemand of er iets kleins is waarmee in de alu profielen en hoeklijnen snel en eenvoudig op verschillende lokaties kan zagen?