Betonnen muur behangen

De ondergrond is beton, met vrij veel luchtgaatjes. Nieuwbouwwoning betonnen muren – Verf? Ik heb een muur ontdaan van behang, hier ga ik wederom behang op plakken.

Hoe kan ik de muur het beste voorbehandelen? De muren zijn van beton en zitten vol met luchtbelgaatjes. Normaal behang kan niet over de muur? Wat is de juiste werkvolgorde bij het behangen?

Voordat je nieuw behang gaat aanbrengen op de muren kun je het beste het oude behang verwijderen. Veel mensen zien dit als een rotkarwei . Wie weet of je rechstreeks op de betonnen muren in Lunetten kan behangen (dus zonder raufasebehang of stuclaag eronder)? Ik wil mijn betonnen muur behangen met glasvezel behang.

Er zitten veel oneffenheden en gaatjes in deze muur. Je vindt bij Praxis alles wat je wilt weten over behangen. Vliesbehang – muur inlijmen, behang er daarna direct opplakken; Papierenbehang – behang . Ik wil een nieuwe woning met kale gasbetonblokken en betonnen muren behangen.

Glasweefselbehang of vliesbehang verlijmen – Doe het Zelf!

Voor kleine luchtblaasjes in bijvoorbeeld een betonnen muur geldt dit niet, deze zie je na het .