Betontegels op maat maken – Mdf lakken hoogglans

Betontegels op maat maken

Terrassen met vierkante betontegels zie je niet zo veel meer. Om zo’n patroon te maken kan je het best een patroontekening maken. Ik ben op zoek naar een manier om grote betontegels te knippen(50x50x5).

Ik weet niet goed hoe dit aan t pakken . Ik ga eerdaags mijn tuin betegelen met grindtegels. Marnix antwoordt op het onderwerp: Stoeptegels op maat maken. Je kan betontegels beter zagen, dan knippen.

Buiten worden de tegels op maat gesneden. Betontegels: bewerkingen van betonsteen tegels. Na het bestraten van de tuin moet ik nog wat stenen op maat slijpen. Ik ‘moest’ ooit een hele berg van die 10xstenen op maat maken.

De laatste tegels moet je meestal op maat maken. Met tegelzaag of haakse slijper met diamantschijf is dat eenvoudig. Haal een handje zand uit het midden. Tegelsnijder huren voor het knippen van stenen, klinkers en betontegels.

Deze tegelsnijder is geschikt voor het knippen van trottoirbanden en natuursteen.

Wij zijn de Betontegel Outlet van Nederland. Wel blijft het natuurlijk B-keuze, er kunnen schoonheidsfoutjes in maat en .