Deur niet meer open – Mdf lakken hoogglans

Deur niet meer open

De deur van de slaapkamer deed gisteren al moeilijk maar nu gaat ie helemaal niet meer open. De klink kan ik wel gewoon naar beneden . Als ik de deurklink naar beneden duw, gaat de deur niet open.

Het ‘driehoekige’ deel van het slot blijft op zijn plek zitten. De sleutel zit vast in het slot van de deur. Wij weten als geen ander dat het bijzonder vervelend is wanneer uw slot echt niet meer open gaat . Kijk in je beurs of je kaarten hebt die je niet meer gebruikt en groter en flexibeler.

De voordeur is met geen mogelijkheid meer open te krijgen. Omdat het een kunstof deur en kozijn is, kun je de deur er ook niet zomaar . Deurklink afgevallen, nu opgesloten! De deuren van mijn auto kunnen niet meer open. Oeps, wasmachine deur gaat niet meer open. De sleutel draait niet meer in het slot wat kan ik doen?

Hoe komt het dat een sleutel niet meer draait, is er…. Het kan zijn dat je het open moet. Mijn oudste heeft de wc deur aan de buitenkant op slot gedraai Nu heb ik hem geprobeerd.

Sinds vandaag een probleem met de bijrijdersdeur van mijn Kia Rio uit 2003. Het slotdeur in de bijrijdersdeur wil niet meer op. Nu krijg ik mijn deur dus niet meer open, zowel van buiten als binnen niet. Mijn vraag: 1) Hoe krijg ik de deur weer open 2) Iemand enig idee .