Droogmolen op dakterras – Mdf lakken hoogglans

Droogmolen op dakterras

Ik wil graag de was op een droogmolen op ons dakterras kunnen drogen, omdat ik dan niet de was verdiepingen naar beneden moet . Er moet een hele was aankunnen, dus geen campingmodel. Hoe installeer ik zo’n apparaat zodat .

Nu wil ik onze droogmolen op het dakterras zetten, maar vraag me af hoe ik deze het stevigst neer kan zetten? Wist je dat Brabantia een hele coole droogmolen heeft? Niets zo fijn dan mijn was buiten drogen op mijn dakterras.

Ik heb eindelijk het nut van ons dakterras ontdekt, namelijk was snel.

Ik heb er geen ervaring mee op een dakterras, maar ik kan je wel. Nu kan je daar echter, de droogmolen niet in de grond plaatsen. Wij hebben een dakterras met hardhouten steigerplanken.

Ik zou graag een droogmolen op het dakterras willen. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Zo’n dak is een prima plek om je was te drogen en veel mensen in de buurt hebben dan ook een droogmolen permanent op het dak staan.