Geoliede vloer schoonmaken groene zeep – Mdf lakken hoogglans

Geoliede vloer schoonmaken groene zeep

Hoe maken jullie je geoliede vloer schoon? De man die dat gedaan heeft zei toen dat ik die het beste kon schoonmaken met lauw water met groene zeep. Niet teveel groene zeep, want dan lost de olie weer op!

Ik dweil ook, met een sopje met zachte groene zeep (weinig) en goed uitgewrongen. Ik gebruik speciaal schoonmaakspul voor houten vloeren. Onderhoud-olie-houten-vloeren-parket.

Gebruik ook geen groene zeep, allesreinigers, ammonia, chloor, soda, azijn of andere.

Neem een emmer heet water en los daarin eetlepels groene zeep in op. Vloeren reinigen’; Geolied hout kun je ook . Ik heb een geoliede houten vloer, advies voor het onderhoud was om de vloer te. Tips voor het onderhouden van uw houten, parket of laminaatvloer.

Bij een net geoliede vloer, pas op met water, de eerste weken kunnen er . Gebruik geen agressieve schoonmaak middelen of groene zeep (vet). Weet niet of het zo hoort, zoals ik het doe! Ik stoom mijn geoliede-vloer en soms dweil ik hem met wat olie of veel groene zeep in het water.

Vloeronderhoud voor geoliede vloeren bij Cavallo Floors in Wageninge.

Gebruik van groene zeep, allesreinigers, ammonia, azijn of andere agressieve. Voor licht vochtig schoonmaken en het voeden van uw geoliede vloer heeft Woca .