Isolatie motorruimte boot

Vandaag bestelt, direct verzonden! Geluidsisolatie voor boten en jachten, akoestische materialen, oplossingen voor. Hierbij is niet alleen de motorruimte een aandachtspunt, ook de ontdreuning .

In boten en jachten is motorgeluid vaak een hinderlijke factor. Motorboot: in de Tijgerhaai staat de. Verspreid de motor van het schip een ondraaglijke gelui dan is het snel met de zeevaart romantiek gedaan en moet men de motor op de boot isoleren.

Geluidsisolatie en absorptie voor uw boot of jacht.

VETUS geluidsisolatie is een brede range van geluidsisolerende materialen. Motor isoleren van uw auto of boot? Wij leveren de materialen om de motoren te dempen en uw rij en vaarplezier te verbeteren. Ik heb de wanden al goed in de verf gezet en nu ben ik zover dat de scheepsisolatie er tegen kan, nu is mijn vraag kan ik beter . In de meeste nieuwe auto’s wordt veel rekening gehouden met motorkap isolatie en de geluiddemping van motorgeluid. Bij veel oudere auto’s is dit niet het . Er zijn twee soorten geluid: : Trillings- of contactgeluid.

Dit type geluid is te isoleren door massa (gewicht) op ondergronden toe te passen. Nu zat er nogal veel los hangend isolatie spul in de ruimte dus heb ik.

Ik ben opzoek naar nieuwe isolatie voor in de motorkamer van onze sleper. Graag zou ik willen weten met welk materiaal en wat de beste methode is om mijn dieselmotor pk te isoleren waardoor het geluid afneemt. Ik ben op zoek om een houten motorkist van een boot het beste geluidsdicht te maken. Zelf heb ik vernomen dat steenwol betere . Het op de juiste manier isoleren van de motorkap van de boot zorgt er namelijk voor dat het geluid van de motor wordt gedempt, zodat u minder last heeft van .