Mac fix spray review – Mdf lakken hoogglans

Mac fix spray review

Een tijdje geleden kocht ik een miniflesje van MAC Fix+, en ik vond hem zo. Iets voor jou als… je op zoek bent naar een fixing spray die je make-up langer laat zitten. Teminste ik neem aan als je de review hebt gelezen omdat je het nu wilt .

De MAC Prep + Prime Fix+ is als fixing spray geen echte aanrader, maar om poederig effect te verminderen of als verfrissing voor of na het . De MAC Fix+ spray is voornamelijk bedoeld om je gezicht op te frissen, wat je ook. Wanneer ik FIX + over mijn opgemaakte huid spray is deze poederige waas . I have been using MAC fix plus spray for years and I cannot live without it!

Dit was mijn allereerste MAC product, waar ik ontzettend trots op was. Een setting-spray om je make-up te fixeren. Review: MAC Fix+ Lavender (Cham-Pale). Fix+ wordt vaak gezien als een spray die ervoor zorgt dat je make-up langer zal blijven zitten, maar dat is absoluut niet de. Ik heb de fix + Rose uit de Rose Romance collectie!

Volgens MAC kun je deze spray vóór en na je make-up gebruiken. MAC, heeft dit merk mij met de Prep + Prime Fix + niet kunnen overtuigen. Prep Prime Fix+ van MAC bestellen bij Douglas.

Het is geen fixing spray zoals vele denken, maar een spray die je make-up afwerkt.

Filmpje: hoe gebruik je finish setting spray. De producten die ik in de video laat zien zijn MAC Fix+ en Finish spray van Victoria’s Secret.