Massief eiken tafelblad maken – Mdf lakken hoogglans

Massief eiken tafelblad maken

Prachtige Bourgondische tafels van Frans eiken. Dat kun je dan nu van massief eiken. Ik wil een rechthoekige (2bij cm) eiken houten tafel maken met een viertal poten.

Voor ik hiermee begin wil ik me echter wel goed . Eikenhouten tafelbla verlijmen voldoende? Massieve eiken tafel trekt krom en barst ? Tafelblad zelf maken en afwerken: hoe glad krijgen?

Eiken tafelberichtenokt 2015Zelf wagonhouten tafel makenberichtendec 2014Eiken tafelblad maken. Het is heel goed te doen om zelf een tafelblad te maken van balken. Massief eiken tafelbladen op maat en gemaakt van brede planken. Wij maken uw eiken tafelblad op maat. De planken welke wij gebruiken om onze bladen mee te maken zijn massief cm dik.

Dit is de enige dikte welke wij kunnen leveren. In het kort wij maken tafelbladen van cm. Ik ga voor mijn SNS collega Tina en haar man Jasper een grote eikenhouten tafel maken. De tafel wordt ongeveer 2x 1groot, een beetje ovaal, blad van 6 .

Alle tafels van de Tafelfabriek worden door ervaren vakmensen met specifieke kennis van de meubelbranche gemaakt. Onze medewerkers maken gebruik van .