Vinyl als ondervloer voor laminaat – Mdf lakken hoogglans

Vinyl als ondervloer voor laminaat

Vinyl is te zacht om als geschikte ondervloer voor laminaat te kunnen fungeren. Leg onder het laminaat een ondervloer van groene platen van . Ik heb eigenlijk vragen: Kan je bestaande vloerbedekking als ondervloer (isolatie) gebruiken om laminaatvloer overheen te leggen?

Vloerbedekking in de vorm van tapijt of vinyl heeft altijd grote kans uit te drogen na verloop van jaren. Ik heb nu een laminaatvloer liggen, maar wil er vinyl overheen leggen. Mijn vraag is kan dit en moet ik het dan verlijmen of beter ervoor kiezen . Ik zou het zeil (en een eventuele ondervloer) er ook uit halen.

Wij adviseren u een ondervloer te plaatsen om uw laminaatvloer te. Vinyl en PVC vloeren kunnen, als ze schoon, egaal en niet-verend zijn, blijven liggen. Ik wil een vloer in vinyl vervangen door kliklaminaat.

Mag vinyl blijven liggen en als ondervloer gebruikt worden? Met een zachte of harde ondervloer verwijder je zelfs de allerkleinste . Als de ondergrond aan deze vier eisen voldoet, dan is kliklaminaat binnen.