Douchestang met veer

Hang jouw douchegordijn eenvoudig op aan deze uitschuifbare douchestang van Xenos. Je klemt de stang tussen twee wanden. Douchegordijnstangen vind je in diverse soorten bij Praxis.

Zoek de geschikte voor jouw douche en reserveer de douchegordijnstang direct online. Sealskin Seallux telescopische douchestang wit 125-2cm Ø28mm. Sealskin Seallux douchegordijnstang hoek wit 90xcm Ø28mm.

Ik kan met geen mogelijk mijn douchegordijnstang weer inschuiven. Douchestangen ringen bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Ik weet ‘t, het is verschrikkelijk gênant, maar ik dacht echt dat ik ‘t wel even zelf kon doen. Een klem-douchestang, hoe moeilijk kan dat nou.

De douchestang is te monteren in diverse afmetingen nml 1tot 2cm. Heel handig je moet hem tussen de muren duwen heel handig door de veer.