Hardsteen vijverrand bevestigen

Welke (siliconen?)voegmiddel gebruiken om. Hardstenen vijver rand lijmen – NVN-forum. Monteren stenen rand – Nvn Koi Forumberichtenmaart 2009Meer resultaten van forum.

Hallo Wie kan mij vertellen hoe ik het beste mijn chineeshardstenen vijverrand op mijn vijver kan bevestigen. De ondergrond is niet super vlak . Een Chinees hardstenen vijverrand kan u aanmerkelijk in de kosten. Veel gebruikte materialen voor de afwerking van de vijverrand zijn keien, grin.

Bij het bevestigen van de vijverrand is het beter om geen . Ik wil graag een strakke vijver aanleggen met als randafwerking een vijverrand van natuursteen. Deze natuurstenen platen wil ik op een te . Maar wat ik wel weet is dat je met Vietnamese hardsteen voorzichtig moet . Voor een stoerder effect kies je voor een natuurstenen vijverran bijvoorbeeld het Chinese hardsteen Siam Blue. De afwerking van de vijverrand is iets waar u waarschijnlijk tijdens het.