Osb platen vloer

OSB platen zijn goedkope constructieplaten. Ze worden veel gebruikt voor het afwerken van wanden, vloeren, daken en allerlei andere ruwbouw toepassingen. Of wie weet, als een stoere vloerafwerking voor járen.

OSB-platen zijn bekend als constructiemateriaal. Ik schreef al eerder dat OSB ook prima geschikt is als (tijdelijke) vloer. OSB hout kunt u overal voor gebruiken.

Ook als ondervloer bij parket of laminaat.

De platen hebben een dikte tussen en mm, al naar gelang waarvoor ze . In deze video laat ik zien hoe je een stabiele ondervloer kan leggen. Ik wil graag een vloer in de woonkamer leggen van OSB platen. Welke lak kan ik het beste gebruiken om de vloer af te lakken? Kan ik OSB-platen gebruiken als vloer in mijn woonkamer? Ik vind het effect erg mooi, maar weet niet of het een wijze keuze is.

Algemene opmerkingen over de voor – en nadelen van Eiken en OSB-vloertegels en over vloerplaten als OSB en Underlayment. Koert-van-Oosten heeft een nieuw onderwerp gemaakt: osb-plaat op de vloer. Ik wil in mijn nieuwe appartement een vloer leggen van osb-platen: mm dik, 240×55.

Eronder een simpele isolatievloer. Ze zijn warm en bovendien gemakkelijk te leggen. Je kiest zelf welke kleur je geeft aan je vloer.

Het is veelzijdig bruikbaar zoals in wand-, vloer- en dakverwerking. Heb je vragen over de aanschaf of verwerking van OSB-platen, dan staan de medewerkers van Bouwcenter . Underlayment platen zijn bijna drie keer zo duur dan OSB platen. De zoldervloer wil ik afwerken met OSB-platen.

Kan iemand me tips geven hoe ik hieraan het beste begin, om later geen stommiteiten tegen te . In de nieuwe situatie wil ik er vloerplaten overheen leggen, van of 20. Underlayment wordt meer gebruikt voor vloeren, en osb meer voor . Voor de zoldervloer heb ik OSB platen met aan kanten tand en groef. Met de groef naar de volgende plaat . OSB platen worden steeds vaker gebruikt in vloertoepassingen. De voordelen zijn overduidelijk: goedkoop, warm, makkelijk te plaatsen, .