Privacy shades ervaringen

Ik vind de standaard Woezel en Pip schermen niet zo mooi šŸ˜‰ Nu zag ik Sonnyboy of Privacy shades. Heeft iemand ervaringen met een van deĀ . Ik heb nog geen ervaring met Sonniboy, echter jaar geleden heb ik Privacyshades gekocht voor m’n Sorento.

Interieur uitrusting: Laitovo zonneschermen-set. In een aantal discussies op dit forum heb ik iets over achteraf gemonteerde zonneschermen gelezen. Zijn er onder de Srijders al ervaringenĀ . Iemand hier ervaring mat prvacy shades?

Ik heb zo’n setje van Tailored Privacy Shades. In m’n vectra heb ik Privacy Shades geha maar die klemmetjes kwamen. Iemand die ervaring heeft met Sonniboys of mensen die beideĀ . Ik ben al een tijdje aan het denken om privacy shades te bestellen aangezien dit toch een andere uitstraling geeft aan de auto en goedkoper isĀ . Kon niets vinden in de topics, vandaar.

Iemand ervaring met shades vs folie? Ik kan zo bedenken dat folie wellicht ‘stoerder’ staat, maar ik hebĀ . Veilig, Scherp geprijs Snel geleverd!