Zelf plinten maken – Mdf lakken hoogglans

Zelf plinten maken

Hey, ik ben van plan mijn plinten zelf te maken. Voorlopig enkel voor slaapkamer, nadien volgen de overige slaapkamers en misschien ook . Hoi Ik wil graag zelf plinten maken van stroken MDF.

Ik vroeg me af of iemand hier ervaring mee heeft? Hoe krijg je de gezaagde kant mooi . Hoge plinten zijn in diverse soorten en maten verkrijgbaar.

Bekijk dit stappenplan van GAMMA en lees hoe u uw doe het zelf ideeën. Plinten en kozijnlijsten geven een fraai accent aan het interieur, ze maken het af. Er zijn al wat topics over plinten, maar die zijn al wat verouderd geraakt. MDF is erg lastig glad te krijgen en nog veel lastiger schoon te maken. De MDF-plinten vind ik er goed uit zien, ik zat zelf te denken aan wat . Plintenberichtendec 201410cm plinten verstek zagen, met welk gereedschap?

Hoge muurplintberichtenjuni 2006Meer resultaten van forum. Geüpload door Arjan VlogsPlinten maken! Plinten zelf plaatsen – stap voor stap uitgelegd – Doe-het-zelf.

Doe het zelf – Hoe plaats je plinten tegen de muur, met tips en adviezen van een PRO.